Unieke Zoekservice


Grote voorraad auto’s hebben, is niet mijn ding , je hebt altijd net de verkeerde kleur of uitvoering staan en blijft de auto langer staan dan gewenst.

Daarom help ik mijn klanten, die vaak al 30 jaar of langer bij mij trouw over de vloer komen of mensen, die klant willen worden op een wat andere manier aan een automobiel. Ik vind het een uitdaging om voor deze mensen een auto te zoeken, die aan al hun wensen en verwachtingen voldoet.

Dat kan bijvoorbeeld een speciaal model zijn, of een auto met extra accessoires, of een extreem lage km stand en toch wel enkele jaren oud, maar wel in nieuw staat. Voor beide partijen is dit interessant, de klant krijgt wat hij wil en ik heb minder voorraad nodig. Deze werkwijze is zéér effectief en heeft de laatste tijd veel klanten al erg blij gemaakt, nadat er toch een relatief korte wachttijd aan vast zit.

Wilt u dat ook, dat een betrouwbare zéér ervaren auto liefhebber/technicus/keurmeester gaat zorgen voor een “nieuwe” gebruikte auto geheel naar uw zin?

U kunt mij altijd bellen voor een bezoekje op mijn bedrijf, het is wel een persoonlijke wederzijdse gunning waarin beide partijen vertrouwd zijn met elkaar en daarover vooraf afspraken maken.

Mijn telefoon nummer is 0416-364000, of mobiel 06.51642866

Tot binnenkort wellicht,

Robert Blietz